Solovetskin luostari- ja maitovalasmatka

Solovetskyn saarella voit aistia monisatavuotisen menneisyyden. Hyvät englanninkieliset oppaat ja luostarin monipuolinen kuvanäyttely kertovat saaren historiasta, monipuolisesta menneisyydestä sekä ihmiskohtaloista Neuvostoliiton ajan pahamaineisen vankilasaaren aikana. Tänä päivänä saari on jälleen luostarikäytössä ja sitä restauroidaan valtion tukemana entiselleen. Rakennukset ovat valtavan hieno työnäyttö rakentamisosaamisesta vuosisatoja sitten.

Solovetskyn saari on Unescon suojelukohde. Se on yksi harvoista paikoista maailmassa, johon maitovalas (Beluga) tulee lisääntymään suurina parvina. Saaren lähellä Maitovalaanniemellä tutustumme tämän hienon eläimen maailmaan Vienan meren yöttömässä yössä.

Matkaohjelma rakennetaan Kostamuksen ja Vienan Kemin kautta laivalla Soloveskyn saarelle. Yksityisryhmille kuljetus voidaan järjestää helikopterilla Kostamuksesta (Mi-8), johon mahtuu 15 hengen ryhmä helposti tavaroineen. Solovetskylle voi lentää myös vesitasolla Petroskoista Karjalan pääkaupungista.
In English
ETUSIVU   YRITYS   ZIPRINGA-MAJOITUS   RAVINTOLA   METSÄSTYS  KALASTUS  KELKKASAFARI  PAANAJÄRVI SOLOVETSKI  YHTEYSTIEDOT
www.erakeskus.com

All Rights Reserve Paanajärvi Wilderness Center - Tsipringa@2020Vastuullinen matkanjärjestäjä:

Idän Revontulet Oy
Virranniementie 8a
93999 Kuusamo Finland

Tel. +358(0)400 610 860
Email. jari@erakeskus.com
"Solovetskin saarella voi aistia loiston, joka muinoin levisi täällä sijainneesta Venäjän vauraimmasta luostarista. Solovetskissa voi myös nähdä bolshevismin aiheuttaman rappion ja aavistaa ne hirveydet joita harjoitettiin täällä Neuvostoliiton ehkä julmimmalla keskitysleirillä"

In English
Русский